Menu Sluiten

Sjorbanden

Vabotec is een onderneming die haar weg in onze huidige industriele maatschappij heeft gemaakt op basis van jarenlange ervaring.Vabotec zal er alles aan doen om in samenwerking met haar klanten honkvaste relaties op te bouwen.

Met visie op hef- en hijswerktuigen

Met kennis van zaken, zoveel mogelijk op de vraag van de klant inspelen, met standaard producten en hun toegevoegde waarde, “productkennis”.

Al meer dan 35 jaar zijn wij u graag van dienst. Wij zijn het juiste adres voor al uw benodigdheden op het gebied van heffen en hijsen. Onze experts staan voor u klaar om voor elke toepassing het beste product te kiezen. Wij bieden u een compleet aanbod van hef- en hijsmiddelen van onze topmerken Move-it, Prolift en Vabosafe.

Onze producten:

De producten in het programma van Vabotec worden aan de basis en tijdens het fabricatie proces streng gecontroleerd op conformiteit, kwaliteit (aan GS getoetste zekerheid) machinerichtlijnen 2006/42/EG. Deze stelling komt tot stand door een strikte samenwerking met TUV Rheinland.

U vraagt eenvoudig een offerte aan voor deze producten bij Vabotec of de door ons geselecteerde dealers. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en eenvoudig te verkrijgen zowel in Nederland als Belgiƫ!

30426173042617

Informatie over Sjorbanden:

Sjorbanden zijn een type banden dat kan worden gebruikt voor het beveiligen van uitrusting of lading. De lengte van uw lading en het type vrachtwagen waarop de lading zal worden vastgezet, zullen een invloed hebben op de lengte ervan. Er zijn vele merken en sterkten die de breedte van de sjorbanden kunnen bepalen. Ook het doel waarvoor de banden worden gebruikt, varieert. Elke band wordt geleverd met een maximumgewicht. Dit beperkt hoe zwaar de lading op de band kan houden zonder schade te veroorzaken. Deze limiet is een derde van de breeksterkte van de band.

Deze band is eenvoudig te gebruiken en heeft een breeksterkte van 200 pond. Deze banden zijn geschikt voor lichte tot middelzware ladingen. Sjorbanden kunnen zwaarder zijn en hebben een breekk.

More info

tags: Rondstroppen – Hijsbanden – Polyamide Hijsbanden – Polyester Hijsbanden – Kwalitatieve Hijsbanden – 

Wenst u meer info over sjorbanden kijk dan vlug op https://www.vabotec.com | Sjorbanden

Hijsen | Takeltuigen | Heffen | Heffen En Hijsen | Veiligheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Sjorbanden

allweb home hijsmateriaal sjormateriaal gebruiksaanwijzing specials contact nl fr en menu spanriemen met ratelgesp klemgesp spanriemen hoekbeschermers antislipmatten specials accessoires sjorbanden met oprolsysteem ratels haken evenementen automatische spanbanden sjorbanden met oprolsysteem sjorbanden met oprolsysteem.pdf met een simpele druk op de knop rolt de sjorband op contacteer ons drrols met een simpele druk op de knop rolt de sjorband op lashing capacity lcdan dan volgens en x gesloten haken aan beide uiteinden lengte m mm drrolsh met een simpele druk op de knop rolt de sjorband op lashing capacity lcdan dan volgens en x geplastificeerde gecoate shaken aan beide uiteinden lengte m mm drrolef met een simpele druk op de knop rolt de sjorband op lashing capacity lcdan dan volgens en x rail fittingen aan beide uiteinden lengte m m mm bescherming allweb belgium nv manta .

beeckman home over beeckman company sjorbanden maatwerk producten dealer new contact home sjorbanden kopen duurzaam materiaal scherpe prijzen stevige kwaliteit sjorbanden kopen bij beeckman company kan u een uitgebreid gamma sjorbanden kopen. Sjorbanden ook wel bagagegordels of klemgespen genoemd worden gebruikt door particulieren en professionelen om bagage veilig op zijn plaats te houden op bijvoorbeeld een vrachtwagen of bus. Daarnaast kunnen de sjorbanden ook in een magazijn gebruikt worden om goederen op pallets bij elkaar te houden. Sjorbanden kopen ontdek ons ruime aanbod sjorbanden hebben een zeer eenvoudige werking Onze aanbeveling m.b.t. sjorbanden Wanneer u de band door de klemgesp haalt spant de band zichzelf op. We bieden verschillende lengtes sjorbanden aan voor een gewicht tot maar liefst vijf ton. Naast de klassieke sjorbanden kan u bij ons ook zelfoprollende systemen kopen. Al onze sjorbanden zij.

Het terrein van Sjorbanden

onthaal produkten kabels en toebehoren kettingen en toebehoren takels lieren elektrische lieren lieren voor voertuigen handlieren tirfor telescopische zwenkkraan speciale lieren klemmen plaatklemmen profielklemmen rondprofielklemmen boordsteenklemmen blokklemmen vatenklemmen buizenklemmen klemmen op maat hijs en sjorbanden koorden kettingspanners ladders rvs allerlei toebehoren kabelschijven blokken dynamometers gewichtcompensatoren palletruck anemometers zuignappen hefmagneten magnetische hoekbeschermers constructie ce haken driepoten haken voor staalplaten hefbalken hefvorken jib voor heftruck kranen portieken reuze sluitingen rolbruggen werkkooien veiligheid rollenwagens vijzels dommenkrachten en heftafels dekzeilen en netten constructies catalogus contact fr nl kab.